ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 5***** ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ: Χειμωνιάτικη Ανατολική Μακεδονία & Μπάνσκο με Χιονοδρομικό! 4ήμερη, Αναχώρηση 23 Δεκεμβρίου 2025

ΑΜΦΙΠΟΛΗΔΡΑΜΑΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ ΧΙΟΝΔΡΟΜΙΚΟ – Ι.Μ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΑ ΛΥΔΙΑΣΚΑΒΑΛΑΣΠΗΛΑΙΟ ΠΗΓΩΝ ΑΓΓΙΤΗ

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

  • 23 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 390€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΡΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ HYDRAMA GRAND HOTEL 5***** ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!!

 

Χριστούγεννα στη Δράμα σημαίνει νερό που γυαλίζει στις Πηγές της Αγίας Βαρβάρας, φωτάκια που καθρεφτίζονται στις λίμνες και ένα χριστουγεννιάτικο χωριό που στήνει γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Σε αυτό το τετραήμερο, η Ονειρούπολη γίνεται αφετηρία χαράς, ενώ οι εξορμήσεις σε Μπάνσκο, Καβάλα και στο ποτάμιο σπήλαιο του Αγγίτη δίνουν εικόνες χειμωνιάτικου παραμυθιού.

Η φιλοξενία στο υπερπολυτελές Hydrama Grand Hotel 5* επάνω στις πηγές συμπληρώνει την εμπειρία με άνεση και ατμόσφαιρα, και το ρεβεγιόν μάς βρίσκει με μουσική και γεύσεις Ανατολικής Μακεδονίας.

Το Hydrama Grand Hotel 5***** περιβάλλεται από πολλά εστιατόρια και ταβέρνες.

 

390.00

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή?
Άτομα:
Κάντε click για να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και το γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
preloader