Ο Στόλος – Τα Πούλμαν μας 

EUROPEAN COMPANY COACH

Ο στόλος του La Playa Holiday, ο μεγαλύτερος, νεότερος και ασφαλέστερος σήμερα σε όλη την περιοχή του Πειραιά, αποτελείται από 12 υπερσύγχρονα πούλμαν. Αυτά αποτελούν μια υψηλών προδιαγραφών επιλογή, έτοιμα να προσφέρουν άνετες, ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις.

Τα πούλμαν της εταιρείας, χωρητικότητας έως 60 θέσεις, είναι σύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, καθίσματα με μηχανισμούς απορρόφησης σύγκρουσης, PARKTRONIC, κάμερες οπισθοπορείας, infotainment on board, Wi-Fi, online GPS σύστημα παρακολούθησης της κίνησης του στόλου και κατανάλωσης καυσίμων κ.α.).

Εκδρομές με γκρουπ

Επιλέξαμε για εσάς ταξίδια με γκρουπ σε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη, σε πολύ χαμηλές τιμές, με τα πολυτελή πούλμαν μας, σε κεντρικά ξενοδοχεία & με επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Ταξιδέψτε ποιοτικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Η 50χρονη εμπειρία μας είναι η καλύτερη εγγύηση για εσάς!

Ταξίδια συλλόγων & Κ.Α.Π.Η.

Η εταιρεία μας εδώ και 50 χρόνια προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε Συλλόγους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είτε θέλετε ένα ταξίδι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, οδικό ή αεροπορικό, μπορούμε εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και σωστά, να σας δώσουμε προσφορά για όλο το πακέτο σε ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, προσανατολισμένοι πάντα στην ποιότητα, που εδώ και 50 χρόνια υπηρετούμε με συνέπεια. Τα ταξίδια που έχουμε κάνει με πολλούς συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας περιμένουμε!