ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 5***** ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Πέτρα, νερό και παράδοση στην χειμωνιάτικη Ήπειρο! 4ήμερη, Αναχώρηση 30 Δεκεμβρίου 2026

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΚΑΛΠΑΚΙ – ΚΟΝΙΤΣΑ – ΣΠΙΤΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ – ΝΗΣΑΚΙ ΠΑΜΒΩΤΙΔΟΣ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

  • 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2026 – 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2027

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 380€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ HMΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ EOΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA 5***** !!!

 

Πρωτοχρονιά στην Ήπειρο σημαίνει λίμνη που αχνοσβήνει στην ομίχλη, πέτρινα γεφύρια στο Ζαγόρι και αρώματα από καρυδόπιτα και γιαννιώτικα σιροπιαστά να γεμίζουν τον αέρα.

Σε αυτό το τετραήμερο, η πόλη των Ιωαννίνων, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο η Κόνιτσα και το Νησάκι της Παμβώτιδας στήνουν σκηνικό παράδοσης και φυσικής ομορφιάς με γιορτινή καρδιά.

Η φιλοξενία μας είναι στο πολυτελές Epirus Palace Congress & Spa 5*****, όπου εξασφαλίζεται ξεκούραση και υψηλής ποιότητας φροντίδα με αποκορύφωμα το εορταστικό ρεβεγιόν συνοδεία ζωντανής μουσικής και DJ!

380.00€

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή?
Άτομα:
Κάντε click για να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και το γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
preloader