60 ΧΡΟΝΙΑ LA PLAYA HOLIDAY ME ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 5***** ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Η Πέλλα των Μακεδόνων, η «Πόλη των Νερών» και το προσκύνημα στον Άγιο Παΐσιο! Αναχώρηση 27 Μαρτίου 2026

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΑΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΑΣ – ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ & ΒΑΡΟΤΣΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

  • 27 – 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2026

 

60 ΧΡΟΝΙΑ LA PLAYA HOLIDAY ME ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ 195€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ MAZI ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5***** !!!

 

Τρεις μέρες γεμάτες εικόνες και συναίσθημα: προσκύνημα στη Σουρωτή, ιστορία στην Πέλλα, ανοιξιάτικη «ανάσα» στους καταρράκτες της Έδεσσας και βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Και όλα αυτά με διαμονή 5***** στο Grand Palace Hotel & Spa και πλούσια ημιδιατροφή, για να απολαύσετε την εκδρομή με άνεση από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή.

195.00

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή?
Άτομα:
Κάντε click για να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και το γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
preloader