ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ & ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ: Ιστορία που ανασαίνει, θάλασσα που λάμπει, βουνό που μυρίζει ελάτη!! 2ήμερη | Αναχώρηση 1 Μαϊου 2026 | Προσφορά 60 Χρόνων LA PLAYA HOLIDAY

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΤΟΥΡΛΙΔΑ – ΑΙΤΩΛΙΚΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (ΑΝΩ ΧΩΡΑ)  – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ

 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

  • 01 – 03 ΜΑΙΟΥ 2026

 

60 ΧΡΟΝΙΑ LA PLAYA HOLIDAY ΜΕ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ 145€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΑΖΙ MΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ FLISVOS HOTEL 3***  !!!

 

Η Δυτική Στερεά Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση. Έχει ιστορία, έχει θάλασσα, έχει βουνό και έχει εκείνη τη σπάνια ποιότητα που λίγοι τόποι διατηρούν: η αυθεντικότητα δεν έχει φύγει.

Τρεις μέρες στη Ναύπακτο, με εξορμήσεις που αγγίζουν τα πιο εντυπωσιακά της πρόσωπα — από την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και τη «Μικρή Βενετία» του Αιτωλικού ως τα ελατοσκέπαστα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, το σπουδαίο Γαλαξίδι και την Αράχωβα.

Μια εκδρομή που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

145.00

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή?
Άτομα:
Κάντε click για να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και το γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
preloader