ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ (60 χρόνια LA PLAYA HOLIDAY): Ανάσταση στο Νησί των Ποιητών – κατάνυξη με αρώματα Ιονίου και σμαραγδένιους ορίζοντες! | 4ήμερη | Αναχώρηση 10 Απριλίου

Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ (ΑΙΓΙΟ) – ΤΟΥΡΛΙΔΑ – ΠΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ – ΝΥΔΡΙ – προαιρετική ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΜΑΔΟΥΡΗ & ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

  • 10 – 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026

 

YΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 ΧΡΟΝΩΝ LA PLAYA HOLIDAY ???€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ KΕΝΤΡΙΚΟ LEFCAS HOTEL 3***  !!!

 

Το «Νησί των Ποιητών» έχει τον τρόπο του να σε κάνει να νιώθεις πως το Πάσχα ήταν πάντα έτσι: κατανυκτικό, ζεστό, αληθινό.

Από τον Επιτάφιο με τη Φιλαρμονική και την Ανάσταση δίπλα στη θάλασσα, ως τα σμαραγδένια τοπία του Ιονίου, τις γεύσεις της Ηπείρου και τις στάσεις σε μέρη που έχουν ιστορία και ψυχή, τέσσερις μέρες σχηματίζονται μόνες τους σε μια εμπειρία που δεν ξεχνιέται εύκολα.

Με 60 χρόνια εμπειρίας στις εκδρομές, το LA PLAYA HOLIDAY σας φέρνει ακριβώς εκεί που πρέπει, με φροντίδα που την αισθάνεστε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή?Κάντε click για να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και το γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
preloader