ΣΑΒ/ΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ: Το Πέτρινο Καράβι και το Θαύμα του Πάρνωνα! | Αναχώρηση 21 Νοεμβρίου 2026 | Προσφορά 60 χρόνων LA PLAYA HOLIDAY

Μονεμβασιά – Νεάπολη – Παναγιά Μαλεβή – Άγιος Πέτρος

 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

  • 21 – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 ΧΡΟΝΩΝ LA PLAYA HOLIDAY ΣΤΑ 85€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ VERGINA HOTEL 3*** ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  !!!

 

Ταξιδέψτε στη Λακωνία των θρύλων και συνεχίστε στην Κυνουρία της πίστης, εκεί όπου ένα πέτρινο καράβι αγκυροβολεί αιώνες τώρα μέσα στη θάλασσα και μια θαυματουργή εικόνα αναβλύζει μύρο στις πλαγιές του Πάρνωνα.

Ανακαλύψτε τη Μονεμβασιά, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής», ξεκουραστείτε στην παραθαλάσσια Νεάπολη, και προσκυνήστε στην ιστορική Μονή της Παναγίας Μαλεβής, ένα από τα πιο σημαντικά μοναστήρια της Πελοποννήσου, κρυμμένο μέσα σε πυκνά ελατοδάση. Κλείστε το ταξίδι με μια βόλτα στον Άγιο Πέτρο, ένα από τα πιο γνήσια ορεινά χωριά της Αρκαδίας.

Δύο μέρες γεμάτες ιστορία, πίστη και αυθεντική λακωνική φιλοξενία σας περιμένουν, μια εμπειρία που θα θυμάστε για καιρό.

85.00€

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή?
Άτομα:
Κάντε click για να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και το γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
preloader